Cele mai bune încuietori inteligente pentru Airbnb

Încuietori inteligente pentru proprietăți închiriate Airbnb

S-au dus vremurile încuietorilor clasice. Trăim în epoca încuietorilor inteligente și moderne. Încuietorile electronice smart sunt o soluție ideală pentru cei care au proprietăți închiriate în sisteme Airbnb.

Această soluție vă oferă posibilitatea controlului de la distanță. Puteți da acces sau bloca personale care închiriază de la dvs. și nu mai este necesar să vă deplasați ca să duceți sau să luați cheile.

Dispozitivele de închidere inteligente înlocuiesc cheia tradițională cu un sistem electronic care deblochează ușa prin primirea unui semnal wireless de la distanță sau din aplicația instalată în telefon.

Aceste yale smart permit administratorilor de proprietăți să gestioneze de la distanță cine este autorizat să deschidă ușa de intrare.

Majoritatea modelelor vă permit să programați mai multe coduri de utilizator și facilitează crearea și stergerea de coduri unice pentru oaspeții dvs.

Aceste încuietori sunt în general cu baterie, iar durata de viață este de minim 12 luni, după care se încarcă cu cablu USB.

Încuietorile smart se pot monta pe cilindrul existent în ușă, iar durata de instalare este de doar câteva minute. O dată sistemul instalat, ușa poate fi controlată de la distanță cu ajutorul aplicației din telefonul mobil sau cu bridgeul wireless.

Shopping Cart