Cheie unică mai multe uși versus cheie individuală

Care este diferența dintre cilindrii de ușă cu o singură cheie și cheile individuale?

Mulți clienți caută o variantă prin care să scape de numărul mare de chei. Avem chei acasă, la birou, de la părinți sau din diferite locații.

Există butuci care se pot comanda cu aceiași cheie. Ei se montează pe ușile de acces din exterior și permit deschiderea cu o cheie unică în diferite locații.

Cilindrii cu cheie individuală sunt independenți, iar fiecare ușă de intrare are o cheie proprie.

Există cilindrii ieftini profil simplu care pot fi comandați cu o cheie universală sau butuci antiefracție cu proprietăți antigăurire sau antirupere are pot fi comandați cu aceiași cheie.

Din gama noastră de produse se pot comanda și lacăte cu aceiași cheie sau mai multe lacăte cu o singură cheie. Cheia universală poate deschide cât de mulți cilindrii doriți dvs., condiția principală fiind să aibă aceiași lungime.

Cel mai mare avantaj al încuietorilor cu aceiași cheie este că se poate folosi o singură cheie pentru mai multe intrări. Este o soluție ideală pentru cei care au mai multe apartamente sau chei de la mai multe locații și doresc să scape de disconfortul de a căra mai multe chei.

Înainte de a comanda cilindrii cu cheie unică sau sistem master key este bine să aflați lungimea cilindrului care se potrivește pe ușa dvs. de intrare. Cilindrii cu cheie unică se livrează deobicei în aceiași dimensiune. Dacă aveți mai mulți cilindrii cu aceiași cheie, dar au dimensiuni diferite puteți să optați pentru o variantă de sistem master key centralizată. 

Societatea noastră oferă consultanță clienților pentru a-i ajuta să aleagă sistemul cu cheie unică potrivit pentru nevoia lor. Există sisteme economice la un preț mic sau sisteme cu un grad de securitate ridicat pentru cei care doresc protecție la copierea cheilor sau împotriva încercărilor de intrare prin efracție. 

Shopping Cart