Tipuri de butuci ușă intrare cu cheie unică

Ce variante vă oferim pentru cilindrii cu cheie unică?

butuc siguranta cheie unica

Butuc ușă profil Transit

Profilul Transit este de siguranță înaltă, iar butucul are funcție antirupere și antigăurire. Cheia butucului este cum amprentă. Este din oțel rezistent.

cilindru universal germania

Butuc antiefracție PSM

Un profil de sistem master key antiefracție, cu funcție de emergency, cheie necopiabilă, antigăurire și antirupere. Este produs în Germania

butuc master economic

Cilindru ușă profil HG5

Este un profil standard, fără funcții de securitate, realizat din materiale rezistente la coroziune, iar în interior piesele componente sunt rezistente la uzură. Cheile sunt standard.

Tipuri de încuietori cu aceiași cheie sau cu cheie tip master key

Sistemele noastre pentru uși de intrare sunt compuse din butuc dublu, cilindru cu fluture, lacăt, yale sau orice alt tip de închidere pe baza de cilindru cu cheie. 

Profilele sunt produse în Franța și Germania, iar materialele din care sunt realizate sunt de calitate. 

Avem varianta de cilindru economic, la un preț mic care este destinat celor care nu vor să investească mult într-un sistem Master Key, dar s-au săturat să folosească multe chei și doresc să construiască un sistem de închidere eficient cu o cheie unică care să deschidă mai mute uși. 

Importăm și butuci cu cheie similară de înaltă securitate, cu funcție antigăurire, antirupere sau cu cheie care nu poate fi copiată. 

Sistemele master key de securitate sunt protejate de card, iar dacă clienții doresc extinerea sistemului aceasta se poate face pe baza cardului. Cheie nu se pot copia la centrele specializate de copiere, iar comanda se face direct la producător pe baza codului de securitate al cheii. 

Variante de sisteme Master Key cu o singură cheie care se pot face din cilindrii prezentați mai sus

Închidere Centralizată

Este un sistem simplu dedicat persoanelor private sau firmelor mici

General Master Key

Sistem general master key indicat pentru instituții, hoteluri, firme private

Master Key Complex

Sistem complex pe grupe și subgrupe destinat locațiilor cu multe uși de acces

Solicită Ofertă

Securitate și Confidențialitate - Sisteme închidere uși cu Cheie Master

Confidențialitatea și securitatea sunt vitale în gestionarea unei proprietăți. Pentru a asigura protecția bunurilor și datelor afacerii, este esențial să aveți un sistem de închidere eficient. Acest articol vă va ghida prin conceptele cheie legate de sistemele de cheie master, inclusiv cheile master și beneficiile lor.

Ce Este un Sistem de Încuietori cu Cheie Master?

Un sistem de cheie master este un instrument complex care reglementează accesul la o clădire sau proprietate. Acesta include:

  • Cheile master
  • Cheile sub-master
  • Structura ierarhică a sistemului

Ce Sunt Cheile Master?

Cheile master sunt cheile de nivel superior dintr-un sistem de cheie master. Acestea oferă acces la toate încuietorile dintr-o proprietate și sunt esențiale pentru proprietarii de afaceri și manageri.

Cum Funcționează Cheile Master și Cum Sunt Ele Utilizate?

Cheile master permit accesul la multiple sisteme de cheie master, inclusiv cheile sub-master și sub-cheile lor. Acestea sunt folosite în clădiri cu multe puncte de acces pentru a facilita gestionarea și controlul accesului.

Avantajele Cheilor Master

Implementarea cheilor master oferă numeroase beneficii, inclusiv:

  • Securitate îmbunătățită
  • Acces ușurat
  • Control maximizat

Gestionarea Sistemului de Cheie Master

Pentru a maximiza beneficiile și a minimiza dezavantajele sistemului de cheie master, trebuie să aveți în vedere aspecte precum:

  • Designul de încuietori
  • Politicile de permisiuni de acces
  • Urmărirea cheilor
  • Stocarea cheilor
logo master

© 2023 Master Key