Cine suntem?

Peste Două Decade de Excelență în Sistemele Master Key și Soluții de Securitate Personalizate
sistem master key complex

Despre Noi

Suntem firma Waldeck, fondată în 1997, specializată în realizarea și producția de sisteme master key. Avem o experiență bogată de peste 20 de ani în elaborarea și executarea proiectelor master key, colaborând cu prestigioase firme din România și din străinătate, inclusiv Germania, Italia, Grecia și Olanda. Produsele noastre sunt certificate conform normelor europene și naționale în vigoare, iar cilindrii pe care îi folosim sunt importați din Germania, Franța și Olanda, garantând astfel calitate și fiabilitate superioară.

Misiune

Misiunea noastră este să oferim clienților soluții personalizate și eficiente la prețuri accesibile. Fie că este vorba de variante economice sau de soluții de securitate de top, dorim să oferim fiecărui client exact ceea ce are nevoie pentru a se simți în siguranță și protejat

Valori

Credem în calitate, integritate și inovație. Toate produsele noastre sunt însoțite de certificate și avize tehnice conform legislației europene și a României. Ne angajăm să asigurăm cel mai înalt nivel de securitate prin montarea ușilor antiefracție și a foliilor de protecție pentru geamuri, contribuind astfel la creșterea siguranței și protecției împotriva intrărilor neautorizate.

Angajament

Parteneriate Durabile: Angajamentul nostru față de calitate nu se oprește la produsele pe care le oferim. Este extins și în relațiile pe care le cultivăm cu partenerii și clienții noștri. Ne străduim să colaborăm strâns cu fiecare client și partener pentru a asigura soluții personalizate care să corespundă nevoilor lor specifice.

Viziune

Lideri în Inovație: Viziunea noastră este să rămânem la avangarda industriei de sisteme master key, prin adoptarea continuă a tehnologiilor emergente și prin extinderea prezenței noastre pe piețele internaționale. Aspirăm să fim recunoscuți ca lideri în oferirea de soluții de securitate de încredere și de ultimă generație.

Shopping Cart