Master Key. Tipuri de închidere cu cheie universală

Confecționăm și livrăm sisteme de închidere cu cheie master key economice și antiefracție din Franța și Germania. Livrare 2-3 zile, în funcție de complexitatea sistemului. 

Ce este un sistem Master Key?

Sistemele de închidere de tip Master Key sau denumite popular butuci cu cheie unică, cheie universală sau cilindrii similari sunt produse în Germania și oferă clienților multiple soluții de integrare pe ușile existente.

Master Key constă în înlocuirea cilindrilor de pe ușile existente cu noi butuci care sunt realilzați la comandă și pot fi deschiși cu o cheie unică.

Aceste sisteme, în funcție de configurația pe care o dorește clientul pot oferi acces sau restricții în încăperi în funcție de diferite criterii.

Există mai multe variante de profile de cilindrii care se realizează în sistem de închidere centralizată tip master key.

Sistem economic compus din cilindrii standard, fără a avea proprietăți de securitate sau cheie patent. Acest sistem este destinat locațiilor în care nu se mai dorește folosirea unui număr mare de chei, iar procesul să fie simplificat prin folosirea unei chei universale care să deschidă toate încăperile

Sistem master key de înaltă siguranță care este compus din butuci antigăurire, antirupere, realizați din oțel dur care nu este casant și au cheie patentată (necopiabilă)

Închidere Centralizată

Este un sistem simplu dedicat persoanelor private sau firmelor mici

General Master Key

Sistem general master key indicat pentru instituții, hoteluri, firme private

Master Key Complex

Sistem complex pe grupe și subgrupe destinat locațiilor cu multe etaje și uși de acces

Toate variantele de sistem master key se pot face pe profilele de butuci, cilindru ușă prezentate mai jos. Cilindrii sunt produși în Franța și Germania și au garanție de peste 10 ani. Produse de top!

butuc master economic

Butuc Master Key Economic

Cilindru ușă produs în Franța, profil standard, fără securitate. Butuci cu aceiași cheie cu preț mic

butuc siguranta cheie unica

Cilindru Cheie Unică de Securitate

Cilindru pentru uși de intrare în sistem Master Key, cheie amprentă, de securitate cu sistem antirupere. Made in France

cilindru universal germania

Butuc Cheie Universală Antiefracție

Butuc antiefracție ușă exterior cu cheie unică, necopiabilă. Cilindru de siguranță maximă produs în Germania

Unde se folosește un sistem de închidere tip Master Key

Legendă fotografie

Cheia GMK este cheia general master care deschide absolut toate ușile din desenul de mai sus. Sistemul este împărțiti în 3 subgrupe care au chei MK (master key). Imaginați-vă că este vorba de 3 etaje, iar cheile ar fi MK1 (etaj 1), MD2 (etaj2) și MK3 (etaj3). Fiecare dintre etaje are un manager, iar acesta intră cu cheia MK doar la etajul pe care activează. În continuare avem câte două grupe pe fiecare etaj GMK care deschide Recepția și încă trei camere de pe etaj, iar al doile GMK care deschide Office și încă trei încăperi. 

Ce trebuie să știm este că GMK de la Recepție, NU poate deschide ușile pe care le deschide GMK Office. Un alt exemplu ar fi GMK de la Arhivă care nu poate deschide ușile pe care le deschide GMK de la Depozit (Ware-house), iar exemplele pot continua. 

Configurațiile de sistem general master key se pot face pentru clădiri cu foarte multe etaje, iar fiecare grupă poate avea anumite zone de acces. Managerul sau deținătorul cheii master poate restricționa accesul personalului în anumite încăperi. De exemplu, caseria va avea o cheie proprie iar ușa se va deschide doar cu general master key, iar celelalte grupe și sub grupe nu vor avea acces la caserie. 

Ai un proiect Master Key?

Trimite informații despre numărul de uși, grosimea foii de ușă sau lungimea cilindrului și alte câteva date despre configurația sistemului. Un reprezentant te va contacta pentru a cere detalii suplimentare și pentru a configura sistemul în funcție de nevoie pe care le aveți.

Solicită Ofertă
logo master

© 2023 Master Key