Soluția Perfectă pentru Siguranță la Domiciliu!
Ușă Blindată Testată Antiefracție

O investiție care merită! Ușă de exterior cu înalte performanțe de securitate, izolată termic și testată antiefracție. Promitem să-ți oferim calitate și siguranță.

Căutați o ușă sigură de intrare?

Vă putem ajuta cu toate detaliie tehnice. Asigurăm măsurători la dominciliu, transport până la ușă și montaj profesional cu ciment. Avem cele mai bune soluții personalizate, în funcție de nevoile dvs și nivelul de siguranță pe care îl doriți.

Ușa antiefracție blindată 100% Protect

Ușa blindată antiefracție 100% Protect are încuietori sigure și reprezintă o alegere perfectă pentru protejarea locuinței și a bunurilor dvs.

Această ușă de intrare este realizată din tablă de 2 mm și asigură o rezistență ridicată la lovire sau încercările de intrare prin forțare. Este o ușă cu izolație fonică de 43 dB care nu permite trecerea zgomotului din locuință către exterior. Este rezistentă la foc 30 de minute și este certificată clasa RC3 de rezistență.

Greutatea ușii este de 100 kg. Ușa 100% Protect te va ajuta să te simți în siguranță în locuința ta, unde întreaga familie se poate bucura de liniște și confort.

Este compatibilă cu încuietoarea noastră inteligentă. 

Investește în siguranță și confort cu ușa noastră blindată antiefracție, iar casa ta va fi asigurată pe viață.

Culori disponibile ușă 100% Protect

culori disponibile usa protect

Ușa 100% Protect se poate monta și la casă prin schimbarea panoului exterior cu unul rezistent la intemperii

Ușa antiefracție Protect este ideală și pentru intrarea în casă/vilă, fiind durabilă, de înaltă calitate, rezistentă la vandalism și la intemperii.

Coeficientul termic redus are ca rezultat o economie substanțială la factura de utilități, iar transferul de doar 0.8 o W/(mK) o face să fie cea mai eficientă soluție de pe piață din categoria ușilor de intrare.

Este construită din materiale de înaltă calitate și are un design minimalist și modern, menit să se integreze perfect în aspectul oricărei case.

Are un grad sporit de protecție la condițiile de mediu, cum ar fi ploi torențiale, vânt, viscol, soare puternic. Ușa Protect oferă un grad ridicat de izolare termică și de reducere substanțială a zgomotului din exterior.

Încuietoarea este robustă și asigură casa împortiva oricărei tentative de spargere.

Tabla zincată oferă o rezistență mare la intemperii, doarece rezistă la coroziune, oxidare și distrugere, ceea ce face ca ușa să fie rezistentă la condiții climatice variate.

Ușa de siguranță oferă o îmbinare perfectă între durabilitate, robustețe și eficiență și reprezintă cea mai potrivită alegere pentru a-ți proteja casa de orice fenomen meteo și de a face o economie semnitifcativă la factura de gaz și de energie electrică.

Solicită Ofertă
logo master

© 2023 Master Key