Yală inteligentă WiFi adaptabilă pe orice ușă existentă. Soluția ideală pentru ușa de intrare!

Montaj în câteva minute! Încuietoare Smart WiFI. Design modern, siguranță garantată și confort cu noua generație de yale smart. Se poate folosi pe ușile de intrare pe care le aveți. 

Aveți o ușă și căutați o yală inteligentă?

Uitați de chei și controlați totul din telefonul mobil. Sistemul nostru este adaptabil pentru orice ușă de intrare care are cilindru european. Asigurăm consultanță și montaj pentru yală smart compatibilă cu orice ușă. Nu necesită modificări ale ușii.

Încuietoare inteligentă pentru uși existente. Montaj în câteva minute

Încuietoarea inteligentă cu conectarea wireless este adaptabilă pe orice cilindru montat pe ușile existente. Asigură un nivel ridicat de siguranță pentru casa sau biroul tău, fără a fi necesare modificări asupra yalelor sau ușii existente.

Produsul se montează în câteva minute și asigură o bună funcționabilitate și durabilitate. Designul modern și minamalist se potrivește perfect pentru orice ușă de intrare.

Odată instalată, încuietoare smart va asigura un control total asupra ușii dvs. și vă va oferi un sentiment de siguranță. Yala Smart dispune de funcții avansate, cum ar fi: garantarea accesului pentru alte persoane, contol cu Google Home, Alexa, integrare tastatura sau panou de control. 

Yala inteligentă nu oferă doar siguranță, dar prin ușurința de utilizare, încuietoarea smart va face ca intrarea în casă să fie o experiență plăcută, fără griji și fără să fie necesare cunoștiințe tehnice avansate.

Yală inteligentă cu aplicație pentru Smart Phone. Design minimalist. Compatibilă cu orice cilindru european montat pe ușa de intrare

Acumulator reîncărcabil cu o durată de folosință de până la 14 luni, în condițiile în care yala inteligentă se acționează în medie de 7 – 8 ori pe zi.

Yala inteligentă închide și deschide ușa de intrare cu ajutorul aplicației mobile instalate pe telefonul mobil

Încuietoarea Smart se montează pe cilindrii existenți cu ajutorul unui adaptor și nu solicită niciun fel de modificare asupra ușii sau yalei existente.

Permite integrarea și comenzi cu aplicațiile Google Home și Alexa. 

Se poate folosi tastatură pentru intrare cu cod, fără a mai fi necesar telefonul mobil

Yala smart necesită existența unui cilindru european montat pe ușă care în interior trebuie să iasă 3 mm.

Încuietoarea inteligentă are un acumulator intern Litiu Polimer cu o durată de funcționare de peste 8-10 luni. Nu necesită înlocuirea bateriilor, iar încărcarea se face prin cablu USB la orice adaptor clasic sau Power Bank.

Încuietoarea smart este cea mai avansată tehnologie, iar dimensiunile reduse nu o deosebește de fluturele clasic al butucilor de ușă.

Cum se instalează încuietoarea inteligență pe ușile existente

Solicită Ofertă
logo master

© 2023 Master Key